Omgeving

Walcheren: De parel van Zeeland
Vrouwenpolder heeft, net als vrijwel alle andere stranden op Walcheren, al jaren de Blauwe vlag.Voor de toerist is de Blauwe Vlag internationaal het herkenning- en kwaliteitssymbool voor goede schone  stranden met goede waterkwaliteit en veilige en schone jachthavens. Klik hier als u daar meer over wilt weten. Verder is het Zeeuwse schiereiland natuurlijk bij uitstek geschikt voor lange of korte wandel- en fietstochten. De varieteit is enorm, tussen de toeristische kustplaatsen met terrassen en winkeltje en daarnaast het agrarische achterland met rustieke dorpjes. 

Vrouwenpolder
Vrouwenpolder is een gezellig dorpje, ingeklemd tussen het Veerse meer, de Noordzee en het mooie achterland van Walcheren. Begin 2014 kwam het dorp in het landelijke nieuws omdat de straatprijs van de postcodeloterij hier is gevallen. De rondom de kerk gelegen gezellige dorpskern van Vrouwenpolder heeft een diversiteit aan restaurants en cafés met leuke terrasjes en winkeltjes. In het centrum vindt u ook een mooie supermarkt, een uitgebreide viskraam, een ontspannen floatcentrum en een verse bakker. Vrouwenpolder is uniek met het oneindige grote strand, De Delta Werken en het prachtige wandelgebied de Mantelinge naast de deur. Kortom, Vrouwenpolder is een uitgelezen plek voor liefhebbers van wandelen, fietsen, watersporten, shoppen, bos en strand en natuurlijk paardrijden!

Alles over Vrouwenpolder vindt u hier: www.vrouwenpolder.nu

Veere
Veere is een bijzonder monumentenstadje in het noorden van Walcheren. Het ademt een speciale sfeer uit door de prachtige oude huizen, de Grote kerk, het sierlijke stadhuis op de Markt en de gotische Schotse huizen op de kaai. Onder de klanken van het carillon slentert u terug in de tijd. Het Veerse meer is natuurlijk bij uitstek geschikt voor de watersporters onder u. Bent u zelf minder actief, dan kunt u met een rondvaartboot het prachtige stadje vanaf het water bekijken. In Veere zeggen ze: Je moet er geweest zijn! En dat is waar. Uw vakantie is niet compleet zonder een bezoekje aan Veere. 

Voor alle informatie over Veere klikt u hier: www.veerestad.nl

Middelburg
De hoofdstad van Zeeland heeft een rijke historie. Het interieur van het schitterende stadhuis werd recent nog gebruikt voor de opnames voor de film over Michiel de Ruyter. Het historische stadscentrum, de diversiteit aan winkels, de horecagelegenheden en de attracties en evenementen maken Middelburg tot een stad die niet alleen zijn inwoners, maar ook de bezoekers blijft boeien en verrassen.

Wilt u weten wat er te doen is in Middelburg: www.uitinmiddelburg.nl