Met je paard op vakantie

Manege de Eendracht ligt is de ideale locatie van waaruit u prachtige buitenritten kunt maken naar het bos en naar het strand. We liggen middenin een ruiterroutenetwerk. Klik hier voor meer informatie of om de kaart te bestellen. Of klik hier om de kaart van Walcheren met de ruiterroutes te bekijken. U kunt natuurlijk ook uw eigen weg kiezen. In een kwartier staat u met uw paard op het strand. Dat kan met uw eigen paard of pony die u tijdens uw verblijf bij ons kunt stallen, of op 1 van onze manegepaarden of -pony's die u kunt huren. 

We organiseren vrijwel het hele jaar bos- en strandritten voor gevorderde ruiters, onder begeleiding. Wilt u daar meer van weten, klik dan hier. 

Voor uw eigen paard of pony hebben we een mooi plaatsje in 1 van de binnen- of buitenboxen. In overleg kunnen ze ook op de wei. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die de manege te bieden heeft. Voor een verblijf  betaalt u € 25,00 per nacht,  tarieven langere termijn kunt u vinden op de prijslijst klik hier . Onderaan de pagina krijgt u al een indruk, maar voor uitgebreide informatie over de faciliteiten klikt u hier. 

Wilt u alleen uw paard bij ons laten overnachten en wilt u zelf liever een luxe hotel overnachten. Dat kan ook. Op slechts 5 minuten van de manege vindt u het unieke hotel Hof Christina.